MVV huurt boomlange goalie Michael Verrips

Keeper Michael Verrips nog in het tenue van MVV Maastricht. © Frank Kerbusch
MVV heeft de selectie versterkt met Michael Verrips. De keeper wordt voor één seizoen gehuurd van Sparta Rotterdam.
Dat melden de Maastrichtenaren op de clubsite.

Concurrentie

Bij Sparta moet Verrips plaatsmaken voor aanwinst Leonard Nienhaus, die is overgenomen van SC Cambuur. Nienhaus heeft een éénjarig contract getekend bij de Rotterdamse club. Verrips mocht daarom uitkijken naar een andere club.

Proef

De boomlange goalie was al bij MVV op proef. Hij heeft de technische staf van De Sterrendragers weten te overtuigen van zijn kwaliteiten.

Getalenteerde keeper

"Met de terugkeer van Bo Geens en Senne Vits naar hun clubs aan het einde van afgelopen seizoen, was MVV zoals bekend op zoek naar nieuwe doelmannen", zegt trainer Ron Elsen. "Michael is een jonge, getalenteerde keeper met lengte. Hij heeft ervaring in Jong Sparta opgedaan en zal nu moeten aantonen ook op Jupiler League-niveau uit de voeten te kunnen."

Jong Sparta

Verrips speelde eerder voor de jeugd van Vitesse/AGOVV, PSV en FC Twente. Ook kwam hij uit voor diverse elftallen van Oranje, zo doorliep hij de O18 tot en met O20. In Rotterdam kwam hij voornamelijk uit voor Jong Sparta

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!