Nol Hendriks trekt definitief handen af van Roda

© MGL/Bas Quaedvlieg
Nol Hendriks steekt definitief geen extra geld in Roda JC.
Dat zegt hij tegen L1.

Voorwaarden
Hendriks is al lang in beeld om de club financieel te steunen en bood vorige maand financiële hulp aan in een brandbrief aan de clubleiding. Maar volgens de textielbaron worden beide partijen het niet eens over de voorwaarden.

10 maanden onderhandeld
"Ik ga het definitief niet doen. Ik heb 10 maanden met Roda onderhandeld. Onlangs nog over het aanstellen van een nieuwe technische man. Maar over de aanstelling van technisch manager Louis Coolen ben ik niet geraadpleegd", zegt Hendriks.

Niet meer bemoeien

De zakenman maakt zich ernstig zorgen over Roda. "Ik hoop dat ze snel terugkeren in de eredivisie, het is toch mijn club. Ik zal Roda blijven steunen als sponsor, maar zal geen extra geld meer steken in de club. Ik zal me ook niet meer met het beleid bemoeien."

Definitief

Het is niet voor het eerst dat Hendriks zich meldt als mogelijke redder van de club en zich daarna weer terug trekt. "Maar nu is het definitief", zo laat hij weten.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!