Publiekslieveling Lars Hutten blijft langer bij Fortuna

© Niels van Renen
Fortuna Sittard heeft het contract van sterkhouder en publiekslieveling Lars Hutten met één seizoen verlengd.
Dat meldt de kersverse eredivisionist op de clubsite.

Ervaring

De Brabander was vorig seizoen een belangrijke schakel in de selectie van de Sittardenaren. Technisch directeur Mustafa Aztopal is dan ook blij dat Hutten heeft bijgetekend. "Lars is één van de meest ervaren spelers", zegt hij. "Hij heeft afgelopen seizoen zijn waarde bewezen, ook in de periode dat hij niet speelde. Lars is een echte teamspeler met specifieke kwaliteiten, die hij in de tweede seizoenshelft veelvuldig liet zien."

Hoogste niveau

Hutten kijkt uit naar de terugkeer van Fortuna op het hoogste niveau. "Afgelopen seizoen was natuurlijk fantastisch en dat smaakt naar meer", zegt de middenvelder. "Ik wil ook het komende seizoen van waarde zijn voor het team in de eredivisie."

Terugkeer

Hutten kwam in september 2017 transfervrij over van het Duitse SV Rödinghausen. Hij moest destijds de ernstig geblesseerde Gavin Vlijter vervangen. De middenvelder was geen onbekende in Sittard. In het seizoen 2015/2016 kwam hij al uit voor Fortuna.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!