Handbal Venlo verliest van VZV, ook nederlaag voor VenL

De dames van Handbal Venlo hebben in de eredivisie verloren van het laaggeplaatste VZV.
In eigen huis werd het 21-24 voor de bezoekers.

Gewaagd

De twee ploegen waren nagenoeg de hele wedstrijd aan elkaar gewaagd. Via 6-6 en 8-8 sloten de vrouwen de eerste helft af bij de stand 12-12. Ook daar ging de stand gelijk op. Tien minuten voor tijd sloeg het team uit 't Veld een gat en dat wist de thuisploeg niet meer te dichten.

Nederlaag V&L

Vlug en Lenig kwam in actie tegen koploper VOC, maar moest haar meerdere erkennen in de bezoeksters. In Geleen werd met 31-34 verloren. De thuisploeg kwam in de beginfase op achterstand, maar wist die snel weg te werken. VOC sloeg daarna een gat van drie doelpunten, dat VenL opnieuw wist te dichten. Daarna was het voortdurend stuivertje wisselen. Bij rust stond V&L met 18-19 achter.

Nek aan nek

Het eerste deel van de wedstrijd kwam VenL op voorsprong, maar VOC trok de stand weer gelijk en nam voor korte tijd afstand van de thuisploeg. VenL kwam weer terug (26-26), maar VOC nam daarna definitief afstand van de thuisploeg.