Jos Verstappen was bijna weer achter het stuur gekropen

© ANP
Het bloed van Jos Verstappen kruipt waar het niet gaan kan. Zo had het weinig gescheeld of de oud-coureur was weer zelf achter het stuur van een pijlsnelle bolide gekropen.
Zo heeft hij pas geleden geprobeerd om deel te nemen aan een Le Mans-project, vertelt Verstappen tegen Motorsport.com.

Interessant

"LMP vind ik wel interessant en ik moet zeggen, we zijn er ook mee bezig geweest", zegt de oud-coureur. Het team van Jumbo zag zijn kans schoon om de vader van racesensatie Max Verstappen, die ook door de supermarktketen wordt gesponsord, te strikken. "Maar op een gegeven moment ben ik wel een beetje afgehaakt. Ik zou het met een bepaald team willen doen, maar niet op deze manier."

Pensioen?

De laatste keer dat Verstappen een race reed was in oktober 2012. Toen scheurde hij tijdens een GT-wedstrijd door het stadscentrum van Baku. Hoewel het een tijdje geleden is, is hij nooit definitief met pensioen gegaan. "Het zou best kunnen dat ik misschien nog wel een keer in een LMP-auto klim. Maar dan moet het goed aanvoelen en professioneel aangepakt worden", aldus Verstappen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!