Verrassend vertrek KSV Helios-trainer Ronald Mikkenie

© iStock
Kort voor de competitiestart in de Oberliga heeft Ronald Mikkenie te kennen gegeven dat hij voorlopig stopt als trainer-coach in Simpelveld.
De, bij het Philips research and development center in Aken werkzame, wetenschapper kan zijn drukke en veeleisende baan en gezinsleven vooralsnog niet meer combineren met zijn tijd slurpende werkzaamheden voor KSV Helios.

Verrassing

In Simpelveld sloeg het verassende nieuws in als een bom, want de gedreven en consciëntieus werkende Mikkenie leverde de afgelopen jaren fantastisch werk in Simpelveld. Mikennie, die als gewichtheffer actief was voor MKV Atlas Maastricht en KSV Helios, stopte dan ook nagenoeg pro deo ontelbare uren in atleten en vereniging.

Oplossing

Na enkele dagen van radeloosheid heeft KSV Helios inmiddels een interne oplossing gevonden. Assistent-trainer Ralph Aretz is doorgeschoven naar de positie van hoofdtrainer. Roger Godschalk, Ruud Leerssen en Erik Dokter gaan Aretz ondersteunen.

Op een kier

De vereniging laat de deur voor Ronald Mikkenie nadrukkelijk op een kier staan. "Mocht Ronald over een tijdje weer iets willen doen, dan zullen we graag van zijn uitgebreide kennis gebruikmaken", zegt Helios vicevoorzitter Pierre Gielen.
Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!