BSW verliest na vervelend duel

Onder het toeziend oog van voetbalcoach Bert van Marwijk verloor BSW zaterdagavond met  49-80 van SMP Shoeters Den Bosch.
De ontmoeting begon aardig maar evolueerde in het derde kwart in een draak van een wedstrijd. Aardig omdat in de eerste helft de ploegen redelijk in evenwicht waren, BSW gewoon brutaal mee lifte op de thermiek van de titelkandidaat en het de Shoeters meer dan lastig maakte.
Gemekker
Na de rust was het over met de amusementswaarde. Het regende fouten en toen diep in het derde kwart eerst Van Kempen tegen een technische fout aanliep voor mekkeren en daarna Den Bosch coach Sam Jones hetzelfde gebeurde lag het spel veelvuldig stil. Bossche center Marcel Aerts spande echter de kroon. De 2:13 lange reus mekkerde mee, kreeg een T-fout, bleef doormekkeren, kreeg weer een technische fout en kon naar de catacomben.

Keizers baard
Wat restte was een slotkwart om des keizers baard. Den Bosch liep na de 5 fouten van Van Kempen en Padberg steeds verder weg en via 40-66 werd het uiteindelijk Dinsdag is wederom een editie tegen de Bossche grossier in landstitels maar dan voor de beker. Maar door de enorme oorwassing in het eerste duel is ook dat duel voor de statistieken.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!