Lieke Martens meldt zich na vakantie weer op trainingsveld

© ANP
De vakantie van Lieke Martens is voorbij. De voetbalster uit Nieuw-Bergen heeft zich dinsdag weer gemeld op het trainingsveld van FC Barcelona.
Ze heeft een foto van de eerste training op haar Instagramaccount geplaatst.

Tweede seizoen

Martens bereidt zich voor op haar tweede seizoen bij de Spaanse grootmacht. Ze kende een zeer succesvol eerste jaar in Spaanse dienst. De aanvalster werd onder andere gekroond tot beste speelster van Europa en van de wereld. Verder wist ze met haar team FC Barcelona beslag te leggen op de Spaanse beker. Ze kwam in totaal 30 keer in actie voor de topclub, waarin ze 13 keer trefzeker was.

Vakantie

De voetbalvedette uit Nieuw-Bergen heeft tijdens de vakantie bijgetankt op feesteiland Ibiza. Daar is ze ook een avond met de voetjes van de vloer gegaan in de populaire club Ushuaia, waar landgenoot Hardwell achter de draaitafel stond.

Liefde

Verder heeft het er ook alle schijn van dat de voetbalster tijdens haar verlof een nieuwe vlam heeft gevonden. De geruchtenmolen werd op gang geholpen door een foto op Instagram waarop te zien was hoe ze van de zon zat te genieten op een balkon. Tegelijkertijd plaatste Ajax-keeper Benjamin van Leer een foto vanaf hetzelfde balkon op zijn Instagramaccount. Een dag later bevestigde Martens en de voormalig Roda JC-goalie Benjamin van Leer dat ze samen op date waren.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!