Linssen na verlies van Roda: 'We voelen ons vernederd'

Bryan Linssen in de kleuren van Vitesse, in de wedstrijd tegen Roda in maart 2018 © Orange Pictures
Bryan Linssen baalt flink van de nederlaag tegen Roda JC zaterdagavond. In het Gelredome werd het 0-3 tegen de club uit Kerkrade.
"Het is een complete off-day en we moeten onze schamen", vertelt de Vitessenaar aan FoxSports na afloop van de wedstrijd.

'Zwaar beroerd'

De in Neeritter geboren Linssen en zijn Arnhemse club voelen zich 'zwaar beroerd' door het verlies. "Dit mag niet gebeuren en eigenlijk is het ons al te vaak gebeurd dit seizoen tegen ploegen die onderaan draaien. We weten wat we kunnen verwachten en wij hebben daar op momenten niks tegen in te brengen. Het is verschrikkelijk."

'Schamen ons kapot'

Het lijkt de ploeg uit Arnhem de laatste tijd maar niet mee te zitten. Linssen zit met zijn handen in het haar. "Op de één of andere manier kunnen we het niet opbrengen en doen we het niet. Ik weet het gewoon echt niet. We zitten er doorheen en schamen ons kapot."

Wake-up call

Toch hoopt de aanvaller dat het verlies van Roda een keerpunt is bij de Arnhemmers. "We moeten door. Ons doel is de play-offs halen en die gaan we zo niet halen. Laten we hopen dat dit de wake-up call is die we nodig hebben en dat we kei hard gaan trainen om dit toch weer recht te zetten."
Roda wist door de winst op Vitesse drie belangrijke punten binnen te halen. De club uit Kerkrade staat op de zestiende plek in de Eredivisie.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!