Deelnemersveld profronde Heerlen nagenoeg rond

© George Deswijzen
Het deelnemersveld van de RaboRonde van Heerlen is nagenoeg rond.
Nadat Tom Dumoulin al als grote publiekstrekker voor deze wedstrijd op 3 augustus was vastgelegd, heeft de organisatie nu ook afspraken gemaakt met een viertal Tourrenners. Edward Theuns, Ramon Sinkeldam, Timo Roosen en Marco Minnaard komen in Heerlen aan de start.

Wout Poels

Mogelijkerwijze verschijnt ook Wout Poels in Heerlen aan het vertrek. De in Monaco wonende renner van Team Sky heeft aangegeven in Heerlen te willen starten, maar is afhankelijk van de plannen van zijn ploeg. "Wout vraagt niet zo'n extreem startbedrag dat wij daarvoor gekke dingen moeten gaan doen", vertelt Chris Tiekstra, voorzitter van de organisatie tege L1. Hij heeft goede hoop dat Poels naar Heerlen komt.

Tijdrit

Ook Jos van Emden is in Heerlen van de partij. Hij zal in de tijdrit voorafgaand aan het criterium de strijd aangaan met Tom Dumoulin. Ook Rob Ruijgh, Huub Duin, Bas van der Kooij en Reinier Honig rijden in de RaboRonde van Heerlen. Daarnaast doen een aantal lokale helden via TWC Maaslandster mee.
De RaboRonde van Heerlen is met 40.000 bezoekers een van de grootste na-Tourcriteriums van Nederland.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!