Diego Maradona en Maurice Graef samen op het voetbalveld

© L1
Voormalig VVV-speler Maurice Graef en de Argentijnse voetbalvedette Diego Armando Maradona hebben donderdagavond samen op het veld gestaan.
De Argentijn en de doelpuntenmachine van weleer uit Horn waren te gast in het Brabantse Mierlo om hier een voetbalclinic te geven.

Onzeker

De komst van Maradona was onzeker. Het zou niet voor het eerst zijn dat de vedette niet zou komen opdagen. Maar de fans en voetballiefhebbers in Mierlo hadden geluk. De Argentijn was op tijd aanwezig en liet zelfs zijn kunsten nog even zien op het veld.

Ophef

Vorig jaar zou Pluisje naar Heksenberg komen om een bezoekje aan de doodzieke Fernando Ricksen te brengen. Uiteindelijk kwam hij niet opdagen.

Clinic

Graef draaide de clinic in Mierlo in elkaar. De oud-voetballer werd woensdag gebeld of hij hier een training wilde komen geven. Toen hij vernam dat Maradona acte de présence zou geven, ging hij overstag. De Argentijn is een grote held van Graef.

Trainingskamp

Maradona verblijft al een aantal weken in Nederland. Hij is trainer van FC Fujairah, een ploeg uit de Verenigde Arabische Emiraten. Met dat team is hij op trainingskamp in Mierlo.