Video: Bryan Linssen scoort met wonderschone omhaal

© YouTube Vitesse TV
De kersverse Vitesse-aanwinst Bryan Linssen heeft zijn voeten laten spreken bij zijn nieuwe broodheer. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk maakt hij een wonderschoon doelpunt.
Dat is te zien in een video van Vitesse TV.

Omhaal

De aanvaller uit Neeritter scoort à la Van Basten. Hij krijgt de bal vanaf het middenveld. Linssen aarzelt niet en neemt de bal met een omhaal vol op de slof. De keeper was kansloos.

Camera

Hoewel het geen echte wedstrijd is, is de goalgetter toch blij met zijn wonderschone doelpunt. "Het staat er op hé", roept hij nog naar de cameraman.

Carrière

De 26-jarige Linssen heeft een driejarig contract in Arnhem getekend. De vleugelaanvaller komt uit de jeugdopleiding van Fortuna Sittard. Via MVV en VVV-Venlo kwam hij in 2013 bij Heracles Almelo terecht. Voor de Heraclieden was hij 25 keer trefzeker in 69 wedstrijden. Twee jaar geleden ging Linssen naar FC Groningen. Voor de Groningers kwam hij 70 keer in actie. Hij wist 16 keer het net te vinden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!