Basketball Academie Limburg blijft verliezen

© iStock
De Basketball Academie Limburg (BAL) staat na zes wedstrijden in de eredivisie nog steeds met lege handen. In Rotterdam stond in het Topsportcentrum na het vierde kwart de stand van 79-62 voor de thuisploeg op het scorebord.
De mannen van Weert kwamen in het eerste deel van de wedstrijd met 2-11 voor, maar wisten in het vervolg van het eerste kwart de basket nog maar weinig te vinden.

Één punt in zeven minuten

Met de stand van 21-17 werd aan het tweede kwart begonnen en daarin kon Weert nog redelijk volgen. Bij rust was het 40-31. In het derde kwart bakte BAL er helemaal niets meer van. De Weertenaren wisten in zeven minuten welgeteld één punt te maken en Rotterdam kon uitlopen tot 59-38.

Driepunters

In het laatste deel van de wedstrijd wist BAL terug te komen tot 69-55, maar daarna scoorde Rotterdam nog enkele driepunters en mochten de Weertenaren met een 79-62 nederlaag de kleedkamers opzoeken.