VVV Venlo start oefenreeks met grote zege

© Jack Kochanowski
VVV Venlo heeft zaterdagavond de eerste wedstrijd in de voorbereiding op de nieuwe competitie gewonnen.
In Hout-Blerick werd het 0-7 tegen derdeklasser HBSV.

Treffers

De thuisploeg stond binnen vijf minuten al met 0-2 achter. Ralf Seuntjes, de 'Seun of God', nam beide doelpunten voor zijn rekening. Nils Röseler liet in de zeventiende minuut de derde treffer voor de Venlonaren aantekenen en een kwartier later liet Bezzat de HBSV-keeper de bal opnieuw uit het doel halen.

Lijdensweg

Acht minuten na rust liet Bezzat de vijfde treffer van het duel op het scorebord zetten en een paar minuten later scoorde nieuweling Tarik Tissoudali 0-6. Daarmee was de lijdensweg voor de mannen uit Hout-Blerick nog niet ten einde, want kort voor het einde van de wedstrijd maakte Tissoudali zijn tweede goal.

Jeugdspelers

Maurice Steijn liet in de tweede helft meerdere jeugdspelers in actie komen. Dat kwam het spel van de Venlose ploeg echter niet ten goede.

Meet & Greet

De supporters van VVV Venlo mochten na afloop van de wedstrijd kennis maken met Terry Antonis. De Australisch-Griekse speler komt over van PAOK Saloniki en heeft bij de Venlose club een contract voor twee jaar getekend.