Max Verstappen kiest in aanloop naar raceweekend voor tram

© Red Bull Racing / Twitter
In de aanloop naar de Grand Prix van Oostenrijk heeft Max Verstappen voor de verandering eens zijn raceauto ingeruild voor een tram.
In een heuse Red Bull Racing-tram mocht de Limburger woensdag, onder het toeziend oog van massaal toegestroomde fans, in de stad Graz een stukje rijden.

Promotie

Verstappen was samen met zijn goedlachse teamgenoot Daniel Ricciardo in de Oostenrijkse stad voor een promotie-evenement. Het duo sprak de menigte toe en deelde bovendien handtekeningen uit.

Thuisrace

Voor het Red Bull Racing Team geldt de wedstrijd in Oostenrijk als thuisrace. Daarnaast is bekend dat doorgaans veel Verstappen-fans de weg naar het circuit weten te vinden.

Podium

Of het uitstapje met de tram Verstappen op het juiste spoor heeft gezet voor een overwinning op de Red Bull Ring, zoals het circuit heet, zal in de aankomende dagen moeten blijken. In de vorige vier races, waaronder vorige week in Frankrijk, reed de Limburger drie keer naar het podium.

Liveblog

?1Limburg verzorgt aanstaande zondag zoals gebruikelijk een liveblog rondom de Grand Prix van Oostenrijk. De race start dan om 15:10 uur.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!