Mark van Bommel moet meerdere erkennen in zoon

© ANP
Oud-topvoetballer Mark van Bommel moet zijn meerdere erkennen in zijn zoon Thomas (15).
Waar de meeste families tweede kerstdag doorbrengen aan een goed gevulde tafel, besloot de oud-speler van topclubs als Bayern München, FC Barcelona en PSV er met zijn zoon op uit te gaan.

Christmas run

Van Bommel en zijn zoon, die bij MVV Onder 17 speelt, hebben in Meerssen een stuk gerend. De Maasbrachtenaar, die sinds dit seizoen de onder 19-lichting van PSV traint, noemt het zelf een 'Christmas Run' op Instagram.

Veel te snel

De 40-jarige oud-prof moet inmiddels zijn meerdere erkennen in zijn zoon. "Hij is veel te snel voor me", schrijft hij erbij. En dat steekt. Dat blijkt uit het antwoord op de vraag van acteur en zanger Joël de Tombe of het al zo ver is. "Helaas wel", reageert de oud-voetballer getergd.

Fit

Ondanks het feit dat hij de 15-jarige Van Bommel junior met rennen niet meer bij kan houden, is senior nog steeds behoorlijk fit. Dat is te zien op een vakantiekiekje op het Instagramaccount van zoonlief. De twee staan met ontbloot bovenlijf in de zee. Er is geen grammetje vet te zien.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!