Handballers BEVO winnen van Volendam

De handballers van BEVO hebben in de BeNe-League Volendam verslagen. In Panningen werd het 31-29 voor de thuisploeg.
De wedstrijd tegen de Noord-Hollanders ging aanvankelijk gelijk op, maar in het tweede gedeelte van de eerste helft sloeg BEVO een gat van drie doelpunten. Bij rust stond BEVO met 19-17 voor.

Voorsprong

Na de hervatting hielden de mannen van trainer Jo Smeets de Volendammers een tijdlang op afstand. De bezoekers kwamen terug en namen een voorsprong, die door Bevo ogenblikkelijk teniet werd gedaan.

Achterstand

BEVO kwam opnieuw op voorsprong en met nog één minuut te spelen verkleinde Volendam de achterstand tot één treffer. In de slotfase wist BEVO de bal nog één keer in het Volendamse doel te werken en daarmee de wedstrijd met 31-29 te winnen.