Seizoenskaarten Roda JC gunstig geprijsd

© Jack Kochanowski
Roda JC verkoopt zijn seizoenskaarten voor de eredivisie tegen een gunstige prijs, vergeleken met andere clubs.
Het hele seizoen genieten van de thuiswedstrijden van de Kerkraadse club in het Parkstad Limburg Stadion kost met een seizoenskaart 180 euro. Een seizoenskaart bij VVV Venlo kost 15 euro meer, zo blijkt uit een onderzoek door Kortingscode.nl.
Lager
Alleen Vitesse en ADO Den Haag hanteren lagere prijzen voor een seizoenskaart. Bij Vitesse kost een kaart voor het hele seizoen 170 euro. Aanhangers van ADO Den Haag zijn het goedkoopst uit. Zij kunnen alle competitiewedstrijden van hun club in het Cars Jeans Stadion (Zuiderparkstadion) volgen voor 150 euro. PSV is het duurst met een seizoenskaart in de eredivisie. Eindhovense supporters zijn minstens 275 euro kwijt.

Eén wedstrijd
Ook met kaartjes voor één thuiswedstrijd behoort Roda met 17,50 euro tot de goedkopere clubs. Fans van VVV Venlo betalen voor een wedstrijd in de Koel 2,50 euro meer. Supporters van Heracles Almelo en Sparta Rotterdam zijn spekkoper. Zij hoeven maar 15 euro voor een thuiswedstrijd van hun club aan de kassa te betalen. PSV vraagt met 28,50 euro bijna het dubbele voor een eenmalig bezoek.