Bevo-coryfee over bekerfinale: 'Zes keer is scheepsrecht'

© Beeldbank Limburg
Ron Klemann, de voormalig aanvoerder van Bevo, heeft er vertrouwen in dat het Panningse team donderdagavond voor het eerst in de clubhistorie de beker pakt.
Het is de zesde keer dat Herpertz Bevo de landsfinale van de beker speelt. De vorige vijf keer stond Ron Klemann in het veld en vijf keer werd de finale verloren.

"Voel me nog speler"

Klemann zou bijna de neiging krijgen om mee te doen donderdag. "Nou, fysiek kan ik dat niet meer. Die illusie heb ik niet meer. Het liefst sta ik op het veld. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel moeilijk vindt om die finale morgen te kijken, omdat ik me toch nog wel een beetje speler voel. Dan kan ik die spanning niet aan."

Scheepsrecht

De oud-speler heeft nog een tip voor het huidige team. "Gewoon het eigen spel spelen en niet onder indruk zijn van de hele entourage. Gelukkig hebben sommige jongens het landskampioenschap van 2014 meegemaakt. Dus die ervaring hebben ze. Ik verwacht dat het nu gaat gebeuren. Zes keer is scheepsrecht."

Jeugdtrainer

Nog steeds is Ron Klemann betrokken bij de club waar hij zich jarenlang zo thuis voelde als topsporter. Hij is nu trainer van de jeugd.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!