Zuur slot MVV na imposante eindsprint

MVV-trainer Ron Elsen. © De Limburger/Ermindo Armino
Na een indrukwekkende eindsprint in de competitie heeft MVV het seizoen met een zure smaak afgesloten.
Eindhoven maakte hardhandig een einde aan een reeks van zes overwinningen op rij: 5-1. De Maastrichtenaren eindigen op de ranglijst als nummer 11.

Beroerde start

MVV begon beroerd aan de laatste wedstrijd van een lang seizoen. Labylle leed na amper drie minuten balverlies, waarna Eindhoven via Deschilder hard toesloeg: 1-0. De Maastrichtenaren ontworstelden zich pas na een half uur aan de druk van de thuisploeg en kregen toen ook kansen. Maar Croux vergat tot tweemaal toe om in riante positie het hoofd koel te houden.

Beneden peil

Na rust kreeg MVV al snel tik op tik. Eerst kreeg Hunte alle ruimte om een zaalvoetbalaanval te verzilveren: 2-0. Niet veel later troefde ook Karg de Maastrichtse verdediging af (3-0), gevolgd door opnieuw Hunte (4-0). Pas daarna deed MVV wat terug, via invaller Ospitalieri (4-1). Maar het antwoord van de thuisploeg liet niet lang op zich wachten. Sleegers maakte de score nog pijnlijker voor MVV (5-1), dat geen moment het niveau haalde van de laatste maanden.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!