Veldmate en Vink weg bij MVV

© Wouter Roosenboom
Wimilio Vink en Mark Veldmate keren na dit seizoen niet terug bij MVV. Hun contracten worden niet verlengd.
Met de andere spelers van MVV worden op dit moment gesprekken gevoerd over een nieuw contract. Dat zegt trainer Ron Elsen.

Belangrijkste wedstrijd

MVV maakt zich op voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Vrijdag speelt de Maastrichtse club thuis tegen FC Emmen. Inzet is een ticket voor de play-offs. MVV moet de wedstrijd winnen om nog kans te maken op de periodetitel. Daarbij is het team afhankelijk van de prestaties van FC Eindhoven. Als de Brabanders winnen van FC Oss, gaat het feest in Maastricht niet door.

Erbarmelijke grasmat

Elsen wil zich alleen maar focussen op de wedstrijd tegen Emmen en niet op de prestaties van FC Eindhoven. "Er is maar één ding belangrijk en dat is winnen. Wat Eindhoven doet, dat zien we dan wel na het laatste fluitsignaal." Elsen heeft wel een grote zorg. "Het gras ligt er erbarmelijk bij. Het groeit tot onze enkels." Hij hoopt dat het voor de wedstrijd vrijdag wordt opgelost.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!