© Roger Moonen/Moonen Movies
VV Walram heeft zondagmiddag het bekerduel van streekgenoot VV Berg '28 gewonnen.
Op het fonkelnieuwe kunstgrasveld van sportpark Wippertseheide in Berg en Terblijt trok Walram aan het langste eind: 1-2.

Derby

De thuisploeg kwam al in de eerste minuut op voorsprong door een treffer van Timo Gouverne. Voor de rust zette Lars Feuler Walram op gelijke hoogte. De 15-jarige jeugdspeler Ralph Cornips besliste in de 58e minuut de wedstrijd. Hij schoot de bal koel tegen de touwen.

Amateurvoetbal

1Limburg werkt samen met cameraman én liefhebber van amateurvoetbal Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.