Fortuna op zoek naar revanche bij Den Bosch

© Jack Kochanowski
Fortuna gaat vrijdagavond op bezoek bij FC Den Bosch en trainde donderdag maar een uurtje als voorbereiding op dit duel.
"We trainden korter, omdat het drukke tijden zijn. Met drie wedstrijden in acht dagen is het belangrijk een goede balans te vinden tussen arbeid en rust", legt Sunday Oliseh uit.

Gretig
Dat zijn mannen gretig zijn, blijkt uit het feit dat een aantal Fortunezen al bezig was op het trainingsveld voordat de training begon. Ook na het beëindigen van de training duurde het even voordat iedereen het trainingsveld had verlaten.

Revanche

Fortuna Sittard verloor net voor de winterstop thuis van FC Den Bosch en de spelers zijn uit op revanche tegen de Bosschenaren, die met een veertiende plek drie plaatsen hoger staan dan de geel-groenen. Zij willen het seizoen op een goede manier afsluiten en hopen met drie punten naar Sittard terug te kunnen keren.

Amandelen

Jorrit Smeets herstelt van ontstoken amandelen en is er in Den Bosch niet bij. Ospitalieri heeft weer volop getraind en begint in Den Bosch mogelijk op de bank. Dat hangt af van de vraag of Jordie Briels voldoende fit is. De middenvelder kreeg tegen FC Oss een flinke tik op zijn voet en brak donderdag vanwege klachten de training vroegtijdig af.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.