Buwalda neemt plaats Joppen in bij VVV-Venlo

VVV-trainer Maurice Steijn. © Jack Kochanowski
VVV mist vrijdagavond tijdens de laatste competitiewedstrijd in De Koel tegen kampioen NEC Guus Joppen. De rechtsback is geschorst.
Jerold Promes viel tijdens de laatste training donderdagmorgen uit met een pijnlijke knie. ,"Jerold kreeg een schop, maar ik verwacht dat hij gewoon kan spelen", aldus VVV-trainer Maurice Steijn die Robin Buwalda wel terug ziet keren en op de plaats van Joppen zal starten in het ‘alles of niets-duel’ tegen de Nijmegenaren.

Op het middenveld kan Steijn weer beschikken Danny Post en Gianluca Nijholt die vorige week respectievelijk ziek en geschorst waren.

Niet meer in eigen hand
"We gaan vol voor de winst. Je speelt tegen de ongenaakbare kampioen en daarnaast hebben we het niet meer in eigen hand. Een lastige situatie, maar ik ga ervan uit dat De Graafschap vol voor de winst gaat bij onze concurrent Sparta. De Graafschap kan nog vijfde worden en daarmee zich rechtsreeks plaatsen voor de tweede ronde van de play-offs."
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!