Opnieuw keurig resultaat voor VVV in Eredivisie

© 1Limburg
VVV-Venlo blijft goed presteren in de Eredivisie. Op bezoek bij Excelsior won het team van Maurice Steijn relatief eenvoudig met 0-2.
Clint Leemans en Ralf Seuntjens zorgden voor de doelpunten. Door de overwinning klimt VVV naar de zevende plek op de ranglijst.

Voorzichtige start
VVV begon voorzichtig in de openingsfase. Hunte en Thy kregen kleine kansen, maar wisten die niet te benutten.. Excelsior zette daar weinig tegenover. Na ruim een half uur kwamen de Venlonaren verdiend op voorsprong. Een fout in de verdediging van Excelsior werd door Leemans met een fraaie lob afgestraft: 0-1. Dat was ook de ruststand.

Eerste keer voor Seuntjens

In de tweede helft waren er aanvankelijk weinig kansen. VVV zocht gedoseerd de aanval en dat resulteerde na zeventig minuten in het tweede doelpunt. Een vrije trap vanaf de rechterkant kwam terecht op het hoofd van Ralf Seuntjens. De spits van VVV had geen moeite om de 2-0 binnen te koppen. Het was voor Seuntjens de eerste treffer van dit seizoen.
Excelsior drong in de slotfase nog aan, maar VVV kwam geen moment in de problemen. Daardoor blijft de ploeg ook in de vierde uitwedstrijd van dit seizoen ongeslagen.