Max Verstappen rijdt caravan aan gort op bomvol circuit

© ANP
Voor vele tienduizenden fans van Max Verstappen is het zondag genieten op het circuit van Zandvoort. Althans, zodra ze zijn ontsnapt uit de file.
Op het circuit worden de jaarlijkse racedagen gehouden met Max Verstappen. De dagen worden georganiseerd door een grote supermarktketen.

Muurvast

Dat de Limburgse coureur uitermate populair is, blijkt uit de komst van zo'n 100.000 toeschouwers. Die veroorzaken al sinds de vroege ochtend enorme files op alle wegen rondom Zandvoort. Het verkeer staat zelfs in de middag nog altijd muurvast omdat er amper nog parkeerplekken beschikbaar zijn rondom het circuit.

De tekst gaat verder onder de foto.

Caravanrace

Voor Max Verstappen is het genieten op het circuit. Hij geeft er zondag verschillende demonstraties. Gewoon, serieus in zijn échte bolide, maar er mag ook gespeeld worden. Zo ging Verstappen met een caravan het circuit op.
En die caravan werd even later - uiteraard - vakkundig aan gort gereden.

Luid applaus

Verstappen ging na zijn rondje met de caravan onder toeziend oog van de vele toeschouwers de schade bekijken. Hij kreeg luid applaus van zijn fans.

Zieke fan:

Voordat de racedagen van start gingen, bezocht Max zondagochtend een zieke fan. De 14-jarige Pleun heeft een ernstige spierziekte en kan daardoor zelf niet richting het circuit. Verstappen ging in op de uitnodiging van de moeder van de jongen om even bij hem langs te komen.

Verkeersoverlast

Na afloop van de racedagen wordt zondagavond opnieuw grote verkeersoverlast verwacht rondom Zandvoort. Maandag is Verstappen nogmaals te vinden op het circuit.
[slideshow:image:1136606||image:1126497]