Nederlaag voor Bevo 2 in Rotterdam

© Jack Kochanowski
Bevo 2 heeft in Rotterdam een stevige nederlaag geleden tegen HaRo. Het werd 33-24 voor de ploeg uit de havenstad.
Het leek er in de eerste helft niet op dat de mannen uit Panningen in Rotterdam flink zouden verliezen, want de wedstrijd ging geruime tijd gelijk op. Pas halverwege de eerste helft namen de Rotterdammers enige afstand van Bevo 2, maar de Limburgers vochten terug. Na dertig minuten spelen was de stand 15-13.

Tandje bijschakelen

Bevo 2 kon de Rotterdammers na rust nog een tijdje volgen, maar toen die een tandje bijschakelden was het met de Panningers gedaan. De thuisploeg sloeg een gat van zes treffers en finishte na zestig minuten met negen doelpunten voorsprong.