Chèvremont nu al uitgebekerd

© iStock
Chèvremont heeft de 1e ronde van de KNVB-beker niet overleefd. In Kerkrade was Swift Amsterdam met 1-3 te sterk voor de mannen van trainer Jan van Dijk.
De bezoekers kwamen na twintig minuten in Sportpark Kaffeberg op voorsprong door een uitgespeelde aanval met een treffer te bekronen.

Daniël Meijer

Op slag van rust kreeg Daniël Meijer uit een voorzet de bal op zijn schoen en schoot feilloos in het Amsterdamse doel. Ruststand 1-1. Direct na de hervatting kreeg Meijer de kans zijn ploeg op voorsprong te brengen, maar zijn schot op doel had geen resultaat. De Amsterdammers speelden fel en overklasten de Kerkraadse ploeg.

Pudding in elkaar

Binnen tien minuten na rust wisten zij twee keer de bal in het doel van Chèvremont te werken. De Kerkraadse ploeg zakte daarna als een pudding in elkaar en liet vooral in verdedigend opzicht steken vallen.