Proefspeler MVV keert na rel terug bij oude club

Bradley de Nooijer en Feyenoord-spits Michiel Kramer tijdens een oefenduel. © ANP
Een bijzondere situatie bij FC Dordrecht: linksback Bradley de Nooijer (19), die eerder deze maand werd weggestuurd bij de club, zit vrijdag 'gewoon' bij de selectie voor de wedstrijd tegen Fortuna Sittard.
Het contract van De Nooijer werd ontbonden vanwege zijn te hoge vetpercentage en een daaropvolgend conflict. Na zijn vertrek liep hij stage bij MVV.

Onduidelijk

Waarom hij niet in Maastricht is gebleven, blijft vooralsnog onduidelijk. "Alles is mogelijk. MVV werd het niet, want er kwam iets tussen. Engeland was ook een optie. Hij gaat hier meetrainen en dan kijken wat er op zijn pad komt", zei vader en FC Dordrecht-trainer Gérard de Nooijer eerder tegen FOX Sports.

Fortuna Sittard

Vrijdag is zoon Bradley zelfs onderdeel van de selectie van FC Dordrecht, dat het in de eerste speelronde van het Jupiler League-seizoen opneemt tegen Fortuna Sittard. De verdediger heeft overigens geen nieuw contract ondertekend; hij mag de wedstrijd in Sittard op amateurbasis spelen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!