Slechte avond voor MVV in Den Bosch

© Frank Kerbusch/PubliciteitVisie.nl
MVV heeft vrijdagavond een slechte avond in Den Bosch achter de rug.
De Maastrichts club verloor met 2-1 en zakt van de achtste naar de 10e plaats op de ranglijst.

Kansen

De eerste minuten van de wedstrijd en de eerste kansen waren voor MVV. Maar een schot van Okita werd gestopt door doelman Leijten. Even later hield hij Tuur Houben van scoren af door goed uit zijn doel te komen. Daarna kwam Den Bosch beter in de wedstrijd.

Achterstand

Dat resulteerde in de 13e minuut in de 1-0. Een goede voorzet werd door Van der Sande in het MVV-doel gekopt. De ploeg van Ron Elsen kwam er niet meer aan te pas en in de 22e minuut verdubbelde opnieuw Van der Sande, weer met een kopbal, de voorsprong.

Hoop

Het duurde ruim een half uur voordat MVV daar iets tegenover stelde. Vooral via Tuur Houben kwam MVV weer vaker voor het doel van Den Bosch maar zonder resultaat. Hoewel de laatste fase van de eerste helft hoop gaf, leverde in de tweede helft weinig meer op dan een rits corners.
© Frank Kerbusch/PubliciteitVisie.nl

Jacht

Uit een van die hoekschoppen kwam de bal via een voorzet van invaller Koolhof op het hoofd van Okita en hij scoorde in de 76e minuut de 2-1. MVV geloofde er weer in, wisselde verdediger Hawbir Moustafa voor aanvaller Dogan Golpek en kwam nog een paar keer dreigend voor het doel. Toch kreeg het nog een domper toen aanvoerder Pieter Nys zijn tweede gele kaart kreeg en in de blessuretijd nog van het veld moest.
Daardoor mist hij de thuiswedstrijd komende maandagmiddag tegen FC Emmen.
© Frank Kerbusch/PubliciteitVisie.nl
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!