Video: Wittenhorst verslaat Bekkerveld en staat in finale

© Moonen Movies
De voetballers van Wittenhorst hebben zich geplaatst voor de finale om de districtsbeker.
De mannen uit Horst wonnen donderdagavond in Heerlen met 1-3 van Bekkerveld.

Spanning

Bij rust stond Wittenhorst met 0-1 voor. Na de rust benutte Wittenhorst een penalty: 0-2. Bekkervelds scoorde even later de aansluitingstreffer en bracht de spanning terug in de wedstrijd. Vlak voor het eindsignaal werd de wedstrijd beslist. Na een snelle aanval wist de ploeg uit Horst de 1-3 tegen de touwen te schieten.

Kruising

Gemert is de tegenstander van Wittenhorst in de eindstrijd. De Brabanders speelden thuis tegen Groene Ster uit Heerlen. Bij rust was het de stand nog 0-0, maar kort na de hervatting kopte Bram Jacobs de thuisploeg op voorsprong. Een paar minuten later maakte Maikel van Kesteren de gelijkmaker. In de slotminuten draaide Ruben Rodrigues de bal in de kruising en bepaalde de eindstand op 2-1.
De finale tussen Wittenhorst en Gemert wordt op Hemelsvaartdag (10 mei) gespeeld.

Amateurvoetbal

1Limburg werkt samen met cameraman én liefhebber van amateurvoetbal Roger Moonen. Hij bezoekt wekelijks wedstrijden in Limburg. De samenvattingen en hoogtepunten plaatst hij op zijn YouTube-kanaal.
Meer amateurvoetbal? Kijk op onze voetbalpagina voor alle uitslagen.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!