Pijn bij Lieke Martens na 'rotschop'

© ANP
Lieke Martens verliet donderdag Het Kasteel met een ingepakte rechterenkel, het resultaat van een forse tackle van de Deense Sanne Troelsgaard. "Het was echt een rotschop."
De linksbuiten van Oranje werd aan het begin van de tweede helft stevig aangepakt. De voetbalster uit Nieuw-Bergen kon aanvankelijk door, maar liet zich een kwartier voor tijd toch aflossen door Renate Jansen.

Opticien

"Het was niet verstandig om door te gaan en we hebben gelukkig goede speelsters op de bank zitten", zei Martens, die na afloop wel even boos naar Troelsgaard hinkelde. "De afgelopen maanden speelde ik met haar in Zweden samen bij Rosengard, daarom vond ik dit niet zo netjes van haar. Ze zei dat ze de bal speelde. Of ze dan naar de opticien moet? Ja, dat denk ik wel. Mijn enkel is nu heel stijf en dik. Maar het moet wel goed komen voor de wedstrijd maandag tegen België", aldus de nummer elf van Oranje.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!