Fortuna versterkt zich op valreep met buitenspeler

© Fortuna Sittard
Fortuna Sittard heeft vlak voor het sluiten van de markt nog een aanvaller aan de selectie toegevoegd. Het gaat om de Griek Lazaros Lamprou.
Griekse media melden donderdagavond dat de huurovereenkomst in kannen en kruiken is. Fortuna Sittard heeft de transfer inmiddels bevestigd.

Bevestiging

?Lamprou (20) wordt door PAOK Thessaloniki voor één seizoen verhuurd aan de Sittardse eredivisionist. Zijn contract bij de club uit de havenstad loopt door tot de zomer van 2020. "Ik ben echt superblij met de kans die Fortuna me geeft. Daar wil ik ze oprecht voor bedanken. Nu kan ik op het hoogste niveau in Nederland laten zien wat ik kan", vertelt de vleugelspeler.

Concurrentie

Bij voorkeur speelt Lamprou als rechtsbuiten, maar hij kan ook op de linkervleugel of als spits uit de voeten. Hij zal bij Fortuna Sittard waarschijnlijk met Gavin Vlijter en André Vidigal gaan concurreren om de derde positie in de aanvalslinie, naast Andrija Novakovich en Lisandro Semedo.

Scorend vermogen

De aanvaller beschikt, op basis van zijn eerdere prestaties, over het nodige scorend vermogen. In het afgelopen seizoen nam hij in de Griekse competitie acht doelpunten en vijf assists voor zijn rekening in dienst van Panionios, dat hem toen van PAOK huurde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!