Pijnlijk verlies voor Bevo in België

© Jack Kochanowski
Het team van Bevo heeft een pijnlijke nederlaag geleden in de BENE-League. Op bezoek bij HC Visé BM werd het 30-28 voor de thuisploeg.
Bevo was in het begin van de harde wedstrijd de betere ploeg en stond na 20 minuten spelen met 9-12 voor. De organisatie van de mannen uit Panningen liet daarna te wensen over en bij rust stond de ploeg met 15-13 achter.

Aan elkaar gewaagd

De ploegen waren daarna redelijk aan elkaar gewaagd, maar Visé nam in de slotfase afstand van de mannen uit Panningen. Bevo kreeg diverse mogelijkheden de stand in evenwicht te brengen, maar leed veelvuldig balverlies, miste twee penalty's en wist de kloof niet meer te overbruggen.