Tennissers Simpelveld winnen topper van Papendrecht

© iStock
Landskampioen Simpelveld heeft de ambitieuze promovendus Papendrecht op z’n plek gezet. De onderlinge confrontatie in de eredivisie van het mannentennis eindigde in 4-2 in het voordeel van Simpelveld.
Papendrecht heeft er nooit een geheim van gemaakt: het wil de titel van de Limburgers afpakken. Maar al na twee enkelspelen stonden ze met beide benen op de grond.

Twee sets

Duitser in Limburgse dienst Tom Schönenberg won met 7-6, 6-1 van Jannick Lupescu en Moos Sporken klopte in twee sets Wesley Visser.

Onverslaanbaar

Teamcaptain Benjamin Reek moest diep gaan, maar won zijn partij tegen Bojan Brkic ook. In tegenstelling tot Jesse Timmermans. Hoewel hij dit seizoen nog geen wedstrijd verloor, moest hij zondag met twee keer 6-4 buigen voor Glenn Smits.
Het in de dubbels onverslaanbaar geachte Papendrecht verloor toch één dubbelpartij van Simpelveld. En het won er één, waardoor de eindstand werd bepaald op 4-2.

Play-offs

De wedstrijd tussen Simpelveld en Papendrecht werd gezien als voorproefje op het finaleweekend op 13 en 14 juni. Dan spelen de nummers één tot en met vier in de eindstand van de eredivisie om de landstitel.
Die play-offs worden afgewerkt in Simpelveld.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!