Robin Frijns mogelijk terug in Formule E

© Twitter DTM
Robin Frijns keert mogelijk komend seizoen terug in de Formule E.
De Maastrichtse coureur lijkt een belangrijke kandidaat om bij Virgin Racing de plaats van Alex Lynn te gaan innemen en teamgenoot te worden van Sam Bird. Dat meldt E-Racing365.

Genoeg tijd
Frijns is fabriekscoureur voor Audi en rijdt dit jaar in de DTM en de Blancpain GT Series. De Duitse autofabrikant gaat Virgin Racing komend seizoen van een aandrijving voorzien. Of Frijns daadwerkelijk voor het Britse team gaat rijden, zal waarschijnlijk pas in oktober bekend gemaakt worden. "We hebben nog genoeg tijd om alles te regelen", zegt directeur Sylvain Filippi tegen E-Racing365. Het nieuwe seizoen in de Formule E begint pas in december. Er zijn races in twaalf steden op vier continenten.

Stoeltje afstaan
De Maastrichtenaar was al eerder actief in de Formule E en reed voor het team van Andretti. Frijns moest zijn stoeltje bij het Amerikaanse team afstaan toen BMW officieel partner werd van Andretti.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!