Verstappen zit er warmpjes bij: salaris van ruim 20 miljoen

© ANP
Max Verstappen zit er ook volgend jaar warmpjes bij. Het Formule 1-talent zou in de komende drie jaar namelijk zo’n 20,5 tot 29,5 miljoen euro gaan verdienen.
Het exacte bedrag is nog afhankelijk van zijn prestaties op het circuit, zo weet de BBC te melden.
3,5 miljoen
Verstappen tekende in oktober een nieuw contract bij Red Bull en zou er flink op vooruit zijn gegaan. In 2017 zou Verstappen volgens Quotenet zo’n 3,5 miljoen euro per jaar verdienen. Dit bedrag zou nog zijn opgelopen door alle bonussen.

Conclusie
Volgens de BBC is Red Bull tot de conclusie gekomen dat Verstappen het toch wel erg goed doet. Toen Mercedes serieuze interesse begon te tonen in de Limburger, heeft Red Bull er toch maar voor gezorgd dat Verstappen bleef.
En niet alleen Red Bull is tot die conclusie gekomen, ook alle teambazen zijn onder de indruk van de prestaties van Verstappen. Woensdag werd bekend dat zij de Limburger de tweede beste coureur van dit seizoen vinden; Lewis Hamilton ging er met de ereprijs vandoor.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!