Roda-directeur gelooft niet in schokeffect

© VI Images
Roda JC is niet van plan trainer René Trost aan de kant te schuiven.
De Kerkraadse eerstedivisionist is bezig aan een bedroevende serie met één punt uit de laatste vier duels. Bovendien gingen na de winterstop zes van de elf wedstrijden verloren, met de 2-4 nederlaag maandag op eigen veld tegen Telstar als dieptepunt. Trost gaf na die wedstrijd aan niet met het gevoel te spelen zelf de handdoek te gooien, ook al beseft hij dat door de slechte resultaten de onrust toeneemt.

Collard

Het bericht dat Trost eerder dit jaar - na de verloren duels tegen RKC, Fortuna Sittard en MVV - zijn positie ter beschikking heeft gesteld, wilde algemeen directeur Wim Collard bevestigen noch ontkennen. "Ik doe daar geen uitspraak over. Maar dat het momenteel niet goed zit, is duidelijk. We moeten hier zo snel mogelijk uit zien te komen om als één geheel toe te kunnen werken naar onze doelstelling: promotie. Ik geloof niet in een schokeffect zoals vorig jaar is gebeurd toen Brood is vervangen door Tomasson. We hebben gezien waar dat toe leidde."
Roda ontsloeg in december 2013 Ruud Brood, maar zakte onder diens opvolger Jon Dahl Tomasson nog verder weg met degradatie als gevolg.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!