VVV beslist topper tegen MVV in extremis

Felicitaties voor Jonathan Opoku na de 1-0. © Laurens Eggen
VVV heeft in een uitverkochte Koel (8000 toeschouwers) de koppositie verstevigd met een 2-1 overwinning op achtervolger MVV.
Ralf Seuntjens scoorde in de blessuretijd de bevrijdende treffer.

Onterecht

Die 2-1 van Seuntjens was tegen de verhouding in, want MVV domineerde in de tweede helft. Ricardo Ippel had de Maastrichtenaren na rust op 1-1 gezet en de aanvallende wissels van MVV-trainer Ron Elsen betaalden zich uit. Vooral invaller Luis Pedro was een plaag voor VVV.
© Laurens Eggen

Counter

MVV bleef ook na de gelijkmaker de meer aanvallende ploeg. Delano van Crooij moest twee keer ingrijpen bij inzetten van Thomas Verheydt en Pieter Nys. Uiteindelijk was de ultieme counter van VVV, MVV te machtig. Opoku vond Resida en die kaatste terug. Geens kon namens MVV de inzet nog keren, maar Ralf Seuntjens benutte de rebound.
VVV vergroot met de zege in extremis de voorsprong op MVV tot zeven punten.
Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.