Maurice Steijn: VVV is toe aan een feestje

© Jack Kochanowski
In Venlo waren ze er afgelopen maandag al helemaal klaar voor, maar de mannen van Maurice Steijn wisten tot teleurstelling van iedereen de bal maar niet in het doel van FC Emmen te krijgen.
Het bleef 0-0 en dat ene puntje was te weinig voor het feestje, waarop Venlo min of meer gerekend had.

Tiende

Vrijdagavond gaat VVV Venlo opnieuw proberen de titel in de Jupiler League te veroveren. In het Jan Lauwersstadion in Eindhoven moet het gebeuren tegen FC Eindhoven. De mannen uit de lichtstad staan tiende op de ranglijst, maar die ploeg zal het de Venlonaren zeker niet gemakkelijk maken, want het heeft de punten hard nodig voor een plek in de play-offs.

Uitverkocht

VVV Venlo weet zich in Eindhoven gesteund door een flinke schare supporters want binnen een uur waren alle kaarten voor het uitvak uitverkocht. "Wij hebben de laatste weken geweldige steun gehad van onze supporters. Samen met hen zijn we toe aan een mooi feestje en dat hopen we zaterdag in Venlo te vieren", zegt Maurice Steijn.

Fit

De oefenmeester gaat met een fitte selectie naar Eindhoven. Ook Torino Hunte, die geblesseerd uitviel in Waalwijk, is van de partij.
💬 WhatsApp ons!
Tip voor de redactie? Stuur je bericht via WhatsApp of naar redactie@1limburg.nl. Ook voor het doorgeven van fouten in onze berichten.