Seizoenskaarten Limburgse eredivisieclubs gunstig geprijsd

© Sanne v/d Leur
VVV-Venlo en Fortuna Sittard verkopen hun seizoenskaarten voor de eredivisie tegen een redelijk gunstige prijs, vergeleken met andere clubs.
Bij Fortuna of VVV zit je het hele seizoen voor 185 euro op de tribune, zo blijkt uit onderzoek van kortingscode.nl.

Goedkoop

Het besparingsplatform heeft de prijzen van de seizoenskaarten van de eredivisieclubs tegen het licht gehouden. Daaruit is gebleken dat alleen supporters van Vitesse (179 euro), ADO Den Haag (150 euro) en Heracles Almelo (149 euro) nog goedkoper uit zijn dan Limburgse voetbalfans.
De seizoenskaarten in De Koel zijn dit jaar zelfs iets goedkoper dan vorig jaar. De prijs van de goedkoopste seizoenkaart is met 10 euro gedaald.

Topclubs

Bij regerend landskampioen PSV ben je minimaal 275 euro kwijt voor een seizoenkaart. Daarmee moeten supporters van de club uit de lichtstad het diepst in de buidel tasten om alle thuiswedstrijden te kunnen bezoeken. Feyenoord (257 euro) en AZ (250 euro) volgen de Eindhovenaren op de voet. Bij Ajax kost een seizoenkaart 228 euro.

Losse kaartjes

Bij PSV ben je net als met de seizoenskaarten ook het duurst uit voor losse kaarten. Een losse wedstrijd bezoeken in Eindhoven kost minimaal 28,50 euro. Bij Fortuna Sittard ben je goedkoper uit. Daar kost een losse kaart 17,50 euro. Bij VVV ben je dan minstens 20 euro kwijt.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!