Geduld Ricciardo bij Red Bull raakt ook op

Max Verstappen en Daniel Ricciardo. © ANP
Niet alleen bij Max Verstappen raakte het geduld op. Teamgenoot Ricciardo eist volgend seizoen een race-auto van Red Bull waarmee hij wereldkampioen kan worden in de Formule 1.
De Australiër begint ongeduldig te worden, zegt hij op de website van Autosport.

"Ik had gedacht dat we dit jaar konden meedoen om de titel, maar dat blijkt niet zo te zijn. Dus moet het volgend jaar gebeuren'', aldus de 28-jarige coureur, die sinds 2014 voor Red Bull rijdt en tot dusver vijf keer een grand prix wist te winnen.
Contract
Ricciardo heeft een contract dat in 2018 afloopt. "Ik doe al een tijdje mee en wil de Formule 1 niet verlaten zonder wereldtitel. Mijn geduld raakt een beetje op, Red Bull moet me er van overtuigen dat ik volgend jaar een auto heb waarin ik elke grand prix kan strijden om de overwinning.''

Singapore
De Australiër maakt zich met Verstappen op voor de Grand Prix van Singapore komende zondag. Ricciardo finishte de afgelopen twee jaar als tweede in de avondrace onder kunstlicht.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!