MVV wint oefenduel van buurtgenoot SV Meerssen

MVV-spelers vieren een doelpunt. © Jack Kochanowski
MVV heeft de oefenwedstrijd tegen eersteklasser Meerssen met 3-1 gewonnen.
De Maastrichtenaren begonnen in een winderig Meerssen met een aantal wijzigingen ten opzichte van het basiselftal. Basisspelers als Bryan Smeets, Stef Peeters en Jordy Croux vielen pas in de tweede helft in.

Braken

Meerssen kwam al snel op een 1-0 voorsprong. Diep in de eerste helft trok Sven Braken de stand gelijk met een kopbal: 1-1.

Penalty

In de tweede helft had Meerssen een grote kans om weer op voorsprong te komen via een penalty. De lat bracht redding. Vijf minuten voor tijd kwam MVV op voorsprong. Een corner van Smeets werd door de Meerssense verdediging in eigen goal gewerkt. Een paar minuten later maakte Croux de 3-1.