Opnieuw prijs voor Fortuna: Semedo wint Bronzen Stier

Lisandro Semedo na zijn goal in de eerste wedstrijd tegen FC Dordrecht. © Niels van Renen
Aanvaller Lisandro Semedo van periodekampioen Fortuna Sittard is verkozen tot beste speler van de tweede periode in de Jupiler League.
De Portugees dankt die prijs aan stemmen van aanvoerders, coaches en supporters van de clubs. Teamgenoot Finn Stokkers was eveneens genomineerd voor de prijs.

Assists

?Semedo is dit seizoen een van de uitblinkers bij het uitstekend presterende Fortuna, dat koploper is in de Jupiler League. De buitenspeler verzorgde al tien assists, het meest van alle spelers in de competitie. Ook was hij al achtmaal trefzeker.

Prijzen

In de vorige periode ontvingen Semedo’s collega’s Perr Schuurs en Sunday Oliseh ook al een Bronzen Stier, respectievelijk als beste talent en coach van de eerste periode. Semedo ontvangt zijn prijs volgende week vrijdag, voorafgaand aan Fortuna’s thuiswedstrijd tegen FC Emmen.
Fortuna legde vorige week beslag op de periodetitel. Ook zijn de Sittardenaren al verzekerd van een plekje in de play-offs aan het eind van het seizoen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!