Lions haalt routinier Adams terug

© Facebook / Roel Adams
Na een onderbreking van één seizoen is handballer Roel Adams weer terug bij landskampioen OCI-Lions.
De 34-jarige Adams vertrok afgelopen zomer naar het Belgische Initia Hasselt en maakte daar een teleurstellend seizoen door.

Ervaring
OCI-Lions is blij met de terugkeer van de verloren zoon. "Gezien zijn lengte en ervaring zal Adams een belangrijke rol centraal in de dekking gaan vervullen. Het gehele centrale verdedigingsblok zal hiermee aangevuld worden", schrijft de club in een persbericht. "Met het opnieuw contracteren van de oud international (32 interlands) haalt Limburg Lions ook weer een hele brok ervaring terug in de over het algemeen nog jonge selectie."

Buitenland
De geboren Gelener begon ooit bij V&L en werd met die club landskampioen in 2002. Adams speelde verder voor het Belgische Hasselt, Stord Handboll uit Noorwegen en de Duitse clubs ASG Ahlen, SVH Kassel en THSV Eisenach. In 2014 keerde hij terug naar Nederland en werd hij in 2014 en 2015 weer landskampioen. Daarnaast won hij met Lions de beker en de BENE-League.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!