VVV-loopbaan Khalouta aan zijden draadje na klap

Aziz Khalouta. © Jack Kochanowski
VVV-aanvaller Aziz Khalouta heeft vrijdagavond na het verloren duel in Helmond Sport een klap uitgedeeld aan collega Melvin Platje. Dat bevestigen diverse bronnen rondom de club.
Een scheiding van wegen tussen de aanvaller, die eerder dit seizoen al in opspraak raakte en geschorst werd door de club, lijkt aanstaande.

Schorsing

De klap gericht aan Platje vormt het tweede grote incident waarbij Khalouta betrokken is in het lopende seizoen. Op 13 december van het vorige jaar vestigde de 25-jarige aanvaller al eens negatief de aandacht op zich toen hij in woord en gebaar zijn misnoegen uitte richting trainer Maurice Steijn na een wissel in het uitduel tegen Achilles’29.
De club schorste hem destijds tot 2 januari. Het heeft er alle schijn van dat deze tweede, ernstigere misstap, het einde van de loopbaan van de Venlonaar in De Koel betekent.

In gesprek

Al wil algemeen directeur Marco Bogers dat niet bevestigen: "Wat ik kan bevestigen is dat er een incident is geweest. We zijn in gesprek met speler en zaakwaarnemer over de ontstane situatie."
Vast staat dat Khalouta niet bij de wedstrijdselectie voor het cruciale duel tegen Sparta zit en donderdag ook niet op het trainingsveld zal staan.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!