Fortuna Sittard verliest na late treffer Almere City

© MGL/Bas Quaedvlieg
Fortuna heeft geen einde kunnen maken aan de slechte reeks resultaten. Tegen Almere City FC verloren de Sittardenaren in eigen huis door een laat doelpunt met 1-2.
Daarmee kreeg Fortuna te weinig, want de ploeg was minstens gelijkwaardig aan de opponent.

Lege tribunes

Beide ploegen speelden met aanvallende intenties. Daardoor ontspon zich voor bijna lege tribunes een aardig kijkspel, al ontbrak bij zowel de thuisploeg als de gasten in de afronding de juiste scherpte. Bij Fortuna, dat in negen van de dertien tot nu toe gespeelde thuisduels niet scoorde, kijkt daar niemand vreemd van op.

Koud kunstje

Op het moment dat Almere halverwege de eerste helft op voorsprong kwam werd gevreesd voor de negende thuisnederlaag, maar nauwelijks drie minuten na de openingstreffer liep Turan prima door op een dieptepass van Vanmaris. De Turk schoot tegen de paal, maar voor Conneh was het vervolgens een koud kunstje de bal in het lege doel te deponeren: 1-1. Dat leek ook de eindstand te worden, totdat vlak voor tijd Almere na een snelle tegenaanval Fortuna alsnog de negende thuisnederlaag bezorgde.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!