VVV haalt Misidjan transfervrij uit Groesbeek

© Lé Giesen
Cendrino Misidjan is de nieuwe linksback van VVV. De koploper van de eerste divisie was al lange tijd op zoek naar verdedigende versterking op die plek.
De Spanjaard Casado en de oud-Rodaspeler Tamata kwamen om uiteenlopende redenen niet.

Geen transfersom
?Misidjan vertrekt per direct bij De Treffers. De 28-jarige linksback heeft volgens De Gelderlander een overeenkomst bereikt met VVV. De Treffers en de speler zelf bevestigen dat. De koploper van de eerste divisie betaalt geen transfersom aan de Groesbeekse club die in de tweede divisie speelt.

Gekeurd

De overgang van de vleugelverdediger raakte deze week in een stroomversnelling. Op enkele formaliteiten na is de transfer afgerond. Misidjan onderging al de medische keuring bij VVV.

Cyprus

Misidjan kwam in oktober vorig jaar naar De Treffers na een mislukt avontuur op Cyprus. Voor Misidjan is VVV een van de vele clubs in zijn loopbaan. Eerder was hij actief voor Telstar, FC Oss, Almere City FC, Go Ahead Eagles, Sparta, FC Emmen en het Bulgaarse CSKA Sofia.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via WhatsApp of stuur een mail naar redactie@l1.nl!