Vertrokken aanvaller traint tóch weer mee bij VVV-Venlo

Torino Hunte (VVV-Venlo). © Jack Kochanowski
Een verrassend gezicht op de training van VVV-Venlo. Aanvaller Torino Hunte (27), die deze zomer juist vertrok bij de Venlonaren, houdt voorlopig zijn conditie op peil bij de ploeg van trainer Maurice Steijn.
Deze zomer liep het contract van Hunte af en besloot hij gebruik te maken van zijn transfervrije status.Basisspeler in Venlo

In de afgelopen drie seizoenen was de linksbuiten basisspeler in Venlo. Hij kwam in totaal tot 102 wedstrijden voor VVV-Venlo, waarin hij zestien keer trefzeker was en twaalf keer een assist gaf. Afgelopen seizoen bleef hij keurig op de been in de Eredivisie en maakte hij indruk tegen PSV, met een goal en een assist.


Laatbloeier Torino

Hunte is een laatbloeier in het profvoetbal. In 2013 verruilde hij de amateurs van VV UNA voor FC Eindhoven. Twee jaar later maakte hij de overstap naar Venlo. De geboren Goirlenaar hoopte deze zomer opnieuw een stapje omhoog te zetten, maar hij heeft nog geen nieuwe club gevonden. Hij mag bij zijn oude club zijn conditie op peil houden. Ook gaat Hunte mee op trainingskamp.
💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht via whatsapp of stuur een mail naar redactie@1limburg.nl!