Squash Maastricht herovert vierde plaats

NLcom – ICT Solutions/Squash Maastricht heeft de vierde plaats in de eredivisie squash heroverd.
De Limburgse formatie won woensdag in Drachten met 9-5 van Squash Fryslan/Flevoparq en stijgt daardoor een plekje ten koste van Dordrecht, dat niet in actie kwam. Daarmee ligt de ploeg op schema om de aangepaste doelstelling voor dit jaar te behalen.

Luxemburgse kampioen

Daniel Hutchines maakte zijn seizoensdebuut voor Maastricht. De Luxemburgse kampioen kwam in de startformatie door het wegvallen van vaste waarde Rick Penders, die de ploeg heeft verlaten om een studie in de Verenigde Staten te volgen.
Hutchines had het moeilijk, maar pakte uiteindelijk toch drie punten tegen Derk Kuiper: 3-2. Ook Jens Schoor wist zijn partij te winnen. Hij was Lucas Buit met 3-0 de baas.

Geen derde overwinning

Tim van der Pluijm was niet in staat een derde overwinning voor de Maastrichtenaren te pakken. Marc ter Sluis bleek de meest fitte van de twee en pakte een 3-0 overwinning. "De laatste weken heb ik minder tijd om te trainen. Daardoor kon ik het conditioneel niet bijbenen", verklaarde Van der Pluijm. "Het zat wel dicht bij elkaar. Marc had twee tie-breaks nodig om me te verslaan."
Over twee weken neemt Maastricht het in Twente op tegen Coulisse, dat momenteel de derde plaats bezet.